فارسی
Saadatabadbakery@gmail.com

وبلاگ

نان های رژیمی

نان های رژیمی نان هایی هستند که از نظر ترکیبات و خواص برای رژیم و تغذیه افراد خاصی در نظر گرفته شده است و  از طرف وزارت بهداشت مورد تایید می باشند. با خوردن نان های رژیمی بیماری افراد مبتلا نباید شدت یابد، به همین دلیل در تهیه چنین نانهایی باید دقت کافی به عمل […]

مصرف انرژی در نانوایی

در فرهنگ ایرانی، نان، ارزشمند و اسطوره ای مقدس است؛ زیرا نعمت خداست. از این رو، نان در میان تمام نعمت های الهی، مهم و مقدس شمرده شده که رزق و روزی انسان نام گرفته است. هنگامی که صحبت از هدر رفت ضایعات نان می شود تنها دلیل آن مصرف آرد و مواد داخل آن […]

نان بربری

نان بربری که به نام نان فرپزی معروف است نان عمده مناطق شمالی کشور است. در آذربایجان دومین نان مصرفی مردم را تشکیل می دهد. در سالهای اول انقلاب روسیه که ایرانیان از شهر باکو به کشور خود بازگشتند این نان را با خود به ایران آوردند  اولین بار توسط مردم زنجان پخت گردید و […]

روش پخت انواع نان

نان از ۱۲ هزار سال قبل در نواحی مختلف دنیا غذای اصلی روزانه مردم بوده است و در دوره نوسنگی هم احتمالاً نان را از دانه های ساییده شده مخلوط با آب تهیه می‌کردند و آن را روی سنگ‌های داغ در زیر خاکستر می‌پختند.