فارسی
Saadatabadbakery@gmail.com

وبلاگ کامل سمت چپ سمت چپ

Caption aligned here
نان سعادت آباد > وبلاگ کامل سمت چپ سمت چپ
نان های رژیمی نان هایی هستند که از نظر ترکیبات و خواص برای رژیم و تغذیه افراد خاصی در نظر گرفته شده است و  از طرف وزارت بهداشت مورد تایید می باشند. با خوردن نان های رژیمی بیماری افراد مبتلا نباید شدت یابد، به همین دلیل در تهیه چنین نانهایی باید دقت کافی به عمل آید....
بیشتر بخوانید
در فرهنگ ایرانی، نان، ارزشمند و اسطوره ای مقدس است؛ زیرا نعمت خداست. از این رو، نان در میان تمام نعمت های الهی، مهم و مقدس شمرده شده که رزق و روزی انسان نام گرفته است. هنگامی که صحبت از هدر رفت ضایعات نان می شود تنها دلیل آن مصرف آرد و مواد داخل آن و...
بیشتر بخوانید
نان بربری که به نام نان فرپزی معروف است نان عمده مناطق شمالی کشور است. در آذربایجان دومین نان مصرفی مردم را تشکیل می دهد. در سالهای اول انقلاب روسیه که ایرانیان از شهر باکو به کشور خود بازگشتند این نان را با خود به ایران آوردند  اولین بار توسط مردم زنجان پخت گردید و اکنون...
بیشتر بخوانید
نان از ۱۲ هزار سال قبل در نواحی مختلف دنیا غذای اصلی روزانه مردم بوده است و در دوره نوسنگی هم احتمالاً نان را از دانه های ساییده شده مخلوط با آب تهیه می‌کردند و آن را روی سنگ‌های داغ در زیر خاکستر می‌پختند.
بیشتر بخوانید
1 2 3 42

متن ویجت

تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

آخرین اخبار

نان باگت
فروردین ۳۱, ۱۳۹۸
نان های رژیمی
فروردین ۲۶, ۱۳۹۸
مصرف انرژی در نانوایی
فروردین ۲۶, ۱۳۹۸

آخرین کیس ها

نان سعادت آباد